Fark yaratacak “Şey”i bulana 5000 dolarlık hibe

“Things Challenge” – yaratıcı fikir çağrısı 9 Ekim 2014’te başladı. Toplumda fark yaratacak “Şey”i bulan 3 proje, 5000 dolar tutarında bir hibenin ve kuluçka desteğinin sahibi olacak!

21321

Adım Adım “Things Challenge”

1. İlk önce etrafına bak. İçinde yaşadığın topluluğun ihtiyaçları ve sorunları neler? Sosyal sorunları çözmek için teknolojiyi nasıl kullanabilirsin?
2. Özgün fikrin ile 5 Kasım’a kadar www.yourthings.org sitesinde başvurunu yap.

3. Jüri, Aralık 2014’te düzenlenecek Hackaton sırasında geliştirilmek üzere 7 fikir seçecek. Senin fikrin de seçilenlerden biri olursa, iki gün sürecek Hackaton’da bilişim uzmanları ve yazılımcılarla birlikte fikrin üzerinde çalışabilir ve projeni gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşabilirsin.

4. Bir sonraki adım oylama! Oylamada en fazla oy alan 3 proje 5000 dolar tutarında bir hibenin ve kuluçka desteğinin sahibi olacak.

5. Fikrini hayata geçir ve değişime yol aç!

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayın.

BUNU DA OKU:  Yaşasın kentsel mama kapları!
Yeşilist bundan böyle okuyucularının desteğiyle ayakta kalacak.
Siz de Yeşilist’i beğeniyorsanız bize Patreon’dan destek olun.
Yeşilist Patreon Destek Ol


Deniz Aytekin

Boğaziçi Üniversitesi'nde felsefe okudu. Çevre, edebiyat ve felsefe alanlarında yazarlık, çevirmenlik ve editörlük yapıyor.

Bir cevap yazın

Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement
Daha fazla Etkinlikler, Kent, Topluluklar
Üsküdar’da bir kahraman dolaşıyor

İyilik yapan iyilik bulsun!

Kapat