Çukurova Ekoloji Günleri başlıyor

Çukurova Ekolojik Yaşam İnisiyatifi (ÇEYİ) 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Çukurova Ekoloji Günleri’ni düzenliyor.

TIKLAYIN: 2017 yılında izlediğimiz 13 doğa belgeseli

Etkinlik kapsamında iklim değişikliği, kent mimarisi, yenilenebilir enerji, gıda güvenliği, beslenme, geri dönüşüm, halk sağlığı, mültecilik ve göç, deniz ve su kirliliği, toplumsal cinsiyet gibi konu başlıkları filmler aracılığıyla seyircilerle buluşacak.

16 farklı ülkeden 19 filmin gösterileceği etkinlik filmlerinin tümü Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) seçkisi olarak gösterime sunuluyor.

Etkinlik süresince film gösterimlerinin yanı sıra filmlerden ilham alan söyleşiler ve atölyeler (ekmek yapımı, sirke, mimari tasarım vb) katılımcıların ekolojik yaşam hakkında farkındalık kazanmalarını amaçlıyor.

Fuaye alanında gerçekleştirilecek fotoğraf ve resim sergisi, dans performansı, tiyatro oyunu ve müzik dinletileriyle dolu dolu bir etkinlik programı ile Çukurova Ekoloji Günleri katılımcılara umut ve ilham vadediyor. hakkında detaylı bilgiye buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Etkinlik kapsamındaki tüm film gösterimleri ve diğer tüm etkinliklere katılımlar ücretsizdir.

BUNU DA OKU:  Yurt gerçekleri: Yangın merdiveni yok, varsa da kapısı kilitli
Yeşilist bundan böyle okuyucularının desteğiyle ayakta kalacak.
Siz de Yeşilist’i beğeniyorsanız bize Patreon’dan destek olun.
Yeşilist Patreon Destek Ol


Deniz Aytekin

Boğaziçi Üniversitesi'nde felsefe okudu. Çevre, edebiyat ve felsefe alanlarında yazarlık, çevirmenlik ve editörlük yapıyor.

Yorumlar kapatıldı.

Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement
Daha fazla Etkinlikler, Hayat, Kent, Sanat ve Tasarım
Vejetaryen beslenme, erken ölümlerin üçte birini engelleyebilir

Harvard Üniversitesi'ndeki araştırmacıların yaptığı hesaplamalar sonucunda insanların vejetaryen beslenme biçimine geçtikleri bir senaryoda erken ölümlerin en az üçte birinin engelenebileceği...

Kapat