Anadolu’nun sanatçıları Anadolu Sanat Jam’de buluşuyor

Anadolu’da sanatçı olmayı ve sanatçı rolüyle toplumsal dönüşümü beraber keşfederken iş birlikleri ve dostluklar ile Anadolu’da daha güçlü bir ağ oluşmasını sağlayacak yaratıcı bir buluşmaya davetlisiniz.

Farklı sanat dalları ile ilişkisi olan, başka bir dünya hayali kuran, sanatını değişim aracı olarak kullanan, toplumsal dönüşüm için çabalayan 30 özgün bireyin 5 günlüğüne bir araya gelmesini sağlayan Anadolu Sanat Jam, bir topluluk oluşturma deneyimi.

TIKLAYIN: Kendi mutluluğunu yarat: Meditasyon ile beynin fiziksel değişimi

inst2

Jam’ler, kişisel, ilişkisel ve sistemik alanların her biriyle ilgilidir, bu alanların kesişiminde meydana gelir, bu alanların her birine ve birbirleri ile ilişkilerine dair sorgulamalara yol açıyor. Derin dinlemeye, kalpten iletişime, birlikte üretebilmek için gerçek ilişkilerin ve iletişimin nasıl kurulabileceğini keşfetmeye davet eden Anadolu Sanat Jam, bu ilkeler çevresinde bir topluluk deneyimi hazırlamayı hedefliyor.

Anadolu Sanat Jam, kendisini sanat ile ifade eden kişiler için bir jam olarak tanımlanmış. Bir sanat kampı ya da konferans, eğitim ya da seminer olmadığının altı çizilmiş. Bu buluşma, toplumsal dönüşüme bütüncül bir bakış açısıyla bakıyor, Gandhi’nin ”Dünyada görmek istediğimiz değişim olmalıyız.” önerisinden ilham alıyor ve değişimin eş zamanlı 3 boyutunu araştıryor: Kişisel boyut (kendimizi daha iyi tanımak); ilişkisel (kişilerarası ilişkilere gerçeklik katmak) ve sistemik boyut (sürdürülebilir, adil ve barışçıl bir dünya yaratmak).

Geçtiğimiz yıl 10 farklı Anadolu şehrinden 50’nin üzerinde başvuru alan ASJ’de katılımcı profili şemadaki gibi gerçekleşti. ASJ’de tanışan ve birlikte üretmeye başlayan bu karma grup bugün Ankara’da düzenli “yazım atölyeleri” yapmakta, karma sergi hazırlığında üretim yapmakta.

jam2

Kendisini sanatla ifade eden, yaratıcılıkları ile bağlantılı bir şekilde üreten ve toplumsal dönüşüme bu şekilde katkıda bulunan kişilerin bir araya gelmelerini hedefleyen Anadolu Sanat Jam, bir topluluk deneyimi yaşamak, ve hayal edilen dünyanın inşası için aralarında iş birliği bağlarının oluşmasını sağlamak isteyenler için birebir.

BUNU DA OKU:  Yıllarca yetiştirebileceğiniz uzun ömürlü 8 meyve ve sebze

3 – 7 Nisan 2017 tarihlerinde, Antalya Tekirova’da Sundance Camp’ta düzenlenecek etkinlik için son başvuru tarihi 15 Şubat.

Başvurunuzu yapmak için buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz formu doldurmanız yeterli.

Anadolu Sanat Jam hakkında daha fazla bilgi için http://anadolusanatjam.com/ adresini ziyaret edebilir, Facebook sayfalarını takip edebilirsiniz.

Yeşilist bundan böyle okuyucularının desteğiyle ayakta kalacak.
Siz de Yeşilist’i beğeniyorsanız bize Patreon’dan destek olun.
Yeşilist Patreon Destek Ol


Bir cevap yazın

Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement Advertisement
Daha fazla Etkinlikler, Hayat, Kent, Sanat ve Tasarım, Topluluklar
Michelin yıldızlı şefler israf edilen yiyecekleri gurme yemeklere dönüştürecek

Bu sefer menüde şekli bozuk, standartlara uymayan ürünler var.

Kapat